Millora la teva postura

Pilates, tractament del dolor agut i crònic en afectacions d’esquena (lumbàlgies), dolor de coll (cervicàlgies), escoliosis, problemes posturals, limitacions funcionals o problemes biomecànics.

El mètode de tractament de les cadenes musculars és abans de res un mètode d’anàlisi tant des del punt de vista biomecànic com en el seu comportament psicomotor, i permet establir la relació entre dos aspectes. L’estudi fisiològic, biomecànic i morfofuncional està sintetitzat per a una millor comprensió de la patologia i l’elecció del tractament adaptat a cada pacient.

Gràcies també a l’escola de l’esquena i stretching, el pacient recobrarà la flexibilitat global de la columna i per tant, una millora de la seva qualitat de vida en activitats diàries. El guiarem en els exercicis necessaris per a una ràpida recuperació.

Els dolors i limitacions funcionals provocades per afeccions cervicals o lumbars pot complicar i dificultar el fet de tenir una vida saludable. És necessari que un fisioterapeuta professional i experimentat examini i tracti les malalties d’aquest tipus, evitant així lesions i conseqüències nocives pròpies de no fer un tractament adequat i immediat.