Benvingut Esportista !

Som especialistes en tractament d’esquinços, trencaments musculars, tendinitis i tendinopaties, fascitis plantar, epicondilitis, lesions de lligaments, preparació pre i postcompetició i assessorament en biomecànica, embenatges funcionals i kinesiotaping.

Com a esportista, és necessari que un professional sanitari estigui capacitat per donar-te respostes eficients als problemes i lesions que poden implicar la pràctica professional o amateur d’un esport. L’experiència del fisioterapeuta es recolza en l’ecografia per a poder establir amb criteri el diagnòstic més encertat, analitzant exhaustivament l’anatomia, la fisiologia i la biomecànica de la lesió esportiva sobre la qual desenvoluparà, a partir del diagnòstic, un protocol correcte d’actuació terapèutica eficaç per a recuperar al més aviat possible a l’esportista.

Els tractaments desenvolupats amb embenatges neuromusculars estan a l'alça degut als seus resultats d’èxit davant lesions esportives i altres trastorns físics. El kinesiotaping consisteix en un embenatge de cintes de cotó amb un adhesiu acrílic d’alt nivell elàstic, que s’apliquen al pacient creant forces de tracció en la pell o múscul sobre el qual s’apliqui. Un dels seus clars beneficis és corregir l’alineament dels músculs febles així com facilitar el moviment articular com a resultats de les qualitats de tracció de l’embenatge.

L’experiència del fisioterapeuta porta anys optimitzant les condicions físiques dels esportistes. Per a això és necessari desenvolupar un tractament de massatges focalitzant l’atenció en els grups musculars compromesos en cada esport o disciplina esportiva, els quals aconsegueixen millorar el to, flexibilitat i rendiment de l’esportista en entrenament i competició.