Digues adéu al dolor

Tractem disfuncions en la columna vertebral i articulacions de tot el cos a través de manipulacions vertebrals i tractament miofascial.

Es tracten les disfuncions que poden afectar diverses parts del cos humà. L’objectiu dels tractaments és posar en marxa totes aquelles accions que afavoreixen la recuperació i l’equilibri corporal perdut reactivant els mecanismes terapèutics curatius amb tècniques específiques manipulatives, depenent de l’avaluació i diagnòstic del pacient.

Les tècniques miofascials aprofiten les propietats col·loïdals del col·lagen per a influir en la forma de la fàscia. També busca alliberar les restriccions que no deixen al col·lagen presentar la seva veritable estructura. Aquest és capaç de tornar a la seva forma mal·leable original mitjançant forces externes, en concret mitjançant forces mantingudes de compressió o estirament.

L’objectiu de les maniobres serà eliminar restriccions locals, en el cas de les tècniques superficials, i l’alliberament dels components col·lagenosos, la qual cosa s’aconseguirà amb les tècniques profundes. El pacient el percebrà com una pressió suau de les mans del fisioterapeuta i que es manté fixa durant un determinat temps, imprescindible per a induir aquests canvis en el col·lagen.